Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon var astralbarn

och hon var lättpåverkad

av alltings balans




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 23:19



Bookmark and Share


  Obnoxious
Då är det inte lätt när hela världen och alla i den är skeva åt alla håll..:D
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP