Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bryr inte om trasigheten för någonstans håller den mig fortfarande vid liv.


Hon som vände upp och ner på hans liv




Hon

som svepte in och
vände upp och ner på mitt liv

Hon som kunde läsa mig
som den öppna dagboken jag aldrig skrev
men som med all sin insikt
aldrig förmådde rikta den tillbaka
på sig själv

Hon som penetrerar alla med sin blick
men som står stum framför
sin egen spegelbild
utan att se sin egen del
i tumultet de upplevt

sveken hon upprepat
bråken hon ansvarat för
saltet, hon så njutandes kastat
i hans blödande sår


Hon som vände upp och ner
på hans liv


med sin galenskap
med sina dikter
med det där vackra leendet
och sina elaka spel

Hon som nu skrattar bakom hans rygg
och leker med tankarna
om hur hon ska såra
honom på nytt

Hon kommer lyckas igen
och igen, och igen
för han är redan så trasig
att han hellre tar nya svek och lögner

än ingenting alls




Fri vers av självdestruktiv
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-08 20:26



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så innerlige känslosam!!
2009-04-11

  Carola Zettergren
Aj som.. trasigt, visst, men vansinnigt snyggt skaldat av dig!!!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv