Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som står där

Hon funderade ofta på ”varför”
medan hon betraktade världen
lite vid sidan om
Längst bort från alla på skolgården stod hon
blickandes mot något som gjorde att hon fick vara ifred
Under eken på gården där alla andra spelade kula
eller slängde nyponfrö innanför varandras tröjor
Inne i klädkammaren med ficklampa
Inne i sin egen värld
bland alla andra
försöker hon lyssna
Leta
undersöka
röra vid

Världen och människorna
springer förbi henne

Eller…

kanske bakom?




Övriga genrer av Howlit
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-08 20:05



Bookmark and Share


  Herr Morris
De sa att där
var en plats
som de var på
dit som de skulle
det var en ny plats

för dem


Underbara tankar!
2009-03-11

  Tina Q
Ja, kanske är världen just - bakom!
Bakom henne som funderar, undersöker, LEVER...
Värt att fundera vidare kring!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit