Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oväntan


vi stod och frös i säkert tio minuter
och pratade inte om något
annat än just det

det var sent en kväll
då jag egentligen var på väg
någon annanstans

hon stod på andra sidan gatan
och vi såg varandra ungefär samtidigt
vi klev ut i gatan ungefär samtidigt

det blev jag som gick fram till henne
och hon log som kvinnor gör
när de passerar byggarbetsplatser

vi stod och frös
och i säkert tio minuter pratade vi inte
om något annat än just det

jag lovade mig själv
att inte skriva ett ord
om min lättnad

sedan gick hon hem till sitt
och jag saknade henne
redan innan det









Övriga genrer av alfa VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-08 21:35



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du får fram en underbar värme .. trots kylan ...
2011-03-29

  Björne.H
Skulle vilja veta hur det går. Vad händer sen? Bra målat i ord.
2009-04-30

  Fredrik P. VIP
tycker ungefär
som Melona,
jag gillar det
anspråkslöst
poetiska i
situationen.
tack.
2009-03-08

    Melona
den här är gripande i sin enkelhet,
fan, nej, det är inte enkelt
att skriva så avskalat med sådant lugn och ändå
få in känslan, rymden av så många andetag och stilla tankar i detta mötet, jag hör hur asfalten låter, jag tror det regnar
och sedan hur byggplasten fladdrar och sjunger där i den kalla vinden,

hur lyckligt ont och skönt det känns att sakna någon redan innan mötet är farväl...

fint, tycker om denna mycket,
detta slut - oväntan!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén