Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlösa tårar

Tårarna fyller mig.
De kanske inte syns.
De kanske inte hörs.
De faller på insidan.
Snart drunknar jag,
i min tysta gråt.




Fri vers av Matilda Eriksson
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-08 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Eriksson