Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exponentialfuktion

Hermia lägger pussel
med CD-samlingen

och mobilens utkorg.


Ekvationer:

Tentaresultaten från förra våren
och slitningen på jeansen hon bar.

Disken som står i diskstället nu.


Som tetris
har Hermia sorterat kartong, glas, hårdplast
till återvinning
under diskbänken.


Och eftersom elektroder inte går att ta på

trycker hon på delete.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 23:54



Bookmark and Share


  kärleksbarn
du skriver så bra, linnea!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey