Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De här dikterna är för 27 Club. Brian, Jimi, Janis, Jim och litegrann också Kurt. Fast mest till Jim.


Darwinian Blues (dikter för 27)

1.

Ja visst är det sorgligt
att Darwinismen tar de svaga.

När de svaga hjälper de "starka"
att överleva.

För I en kall nutid
behövs en svaghet
som hör gårdagen till.



2.

Ni stöttar oss med er egocentrering
ligger som stenar i vår å
stoned

men strömmen omsluter er och vårfloden blir för mycket.
(och livet svämmar över er)
ni börjar vicka
och vi vågar inte gå på er längre.

Och det som var ditt liv
blir din död.




Fri vers av Sundström
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 09:17



Bookmark and Share


  sara-alice
min egen lilla kosmiska poet är bäst
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström