Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig lita

Låt mig kunna lita på dig..

visa att du inte är precis som alla andra,


fast du är ju det..


precis som alla andra svek..


varför ska jag överlåta min kärlek till dig ,

när jag nu vet att även du mig sviker..


alla sviker!


Era förbannade as!



Är vi människor så lätta att byta ut?

Är jag bara en liten pusselbit som hamnat fel? igen?

Som du placerar någon annanstans nu?

För att jag bara är jag nu? inte lika läcker och spännade som förut..

För att du känner mig nu.

Då ger du dig ut på jakt igen,

Men jag tänker inte acceptera,

Ett snedsteg så är du rökt,

Förevigt!

Jag är inte snäll längre,





Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2009-03-09 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP