Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev till min gamla kärlek.


Så djupt kan ingen nå

Aldrig kommer du att förstå,

ibland gör det mig lessen..

Ibland gör det mig lättad,

men endå ,

djupet av mitt hjärta,kommer ingen att nå..





Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP