Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem styr

 

morgonväckt är tidig

fågel kvittrar glatt

 

försöker styra dagen

som jag fått med att

göra en sak rätt

även det är inte lätt




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 15:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej, ibland blir allting fel men livet måste ju gå vidare ändå:-)
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP