Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen annan

 

bara jag vet när

vad och om ändring ska ske

bara jag själv vet




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-09 15:24



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så länge man
följer sitt hjärta
VET man!
Suveränt funnet!
2009-03-11

  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken"
2009-03-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt!
*****
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP