Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i can't live, if living is without you pt.2


jag tänker tillbaka
och saknar
och tänker
att det var perfekt
absolut
perfekt

min vän sa
idag att
om vi hade varit tillsammans
nu
så hade vårt
liv varit som
en romantisk film

jag håller med
henne
såklart


att
vi hade varit
som en romantisk
film


för den tiden
vi spenderade
ihop
den korta men
intensiva
och fina tiden
vi spenderade

var som
en film

som en
romantisk
långfilm


men jag antar
att
det är såhär
det går
när det
tar slut

när man
inte vill
ha någon
tillräckligt
mycket
för att kunna
älska den


jag bara undrar



vem kom på det där med
att inte älska tillräckligt

var det du
eller var
det jag



haha



minns inte
nu längre
men det kan kvitta

skitsamma
vem som borde få skulden



vi är inte
filmen



vi är inte
längre
den där
romantiska
långfilmen





och jag önskar att
det inte var


som i sången



I CAN'T LIVE IF

LIVING IS WITHOUT YOU.




Fri vers av fredag
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag