Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värm mig

jag fryser
när dina andetag
smeker
mina nackhår
och jag viskar
hjälplöst
ställa stanna.
värm mig
från vintern
värm mig
tills våren
den allra sista
våren.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt