Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det förefaller som om en del människor kan producera sina droger själva



Droger

 

finna en syndabock

hitta någon att bli arg på

när adrenalinet sprutar

är toppen nådd




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-09 17:30



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
S A N T !
2009-03-11

  Eaglemountains VIP
Varför kan de inte gå ut i skogen och kyla av sig i stället,
men tyvärr så finns det sådana som alltid ska hitta syndabockar, någon att bli arg på, när de själva gjort fel, eller om de inte mår bra ....
2009-03-10

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-03-09

  Eva Langrath VIP
ja vissa får visst kickar av detta.

Eva
2009-03-09

  Bibbi VIP
Ja, det fick jag god erfarenhet av i mitt misshandelsäktenskap.
Jag förstod det aldrig varför felet alltid skulle vara mitt.
Bokmärke.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP