Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt med blask

Dropp, dropp, dropp...
solljuset skar som en kniv genom ögat och rakt in i hjärnan

först blev jag irriterad...men så kom jag ju på

Det är ju VÅREN som kommit

Och med ett stort leénde traskade jag vidare
i mina genomvåta moccastövlar






Fri vers av Therés
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 21:09



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Härlig poesi..traskar med dig..om jag får..mot vååår
2009-03-12

    Maria Malm
Jo, det är tvunget att bli lite våt om fötterna då!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!