Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när morgonen vet

att den redan ska sluta


vaknar världen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP