Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar av kärlek

Det doftar av kärlek
när du fingertoppsberör
mina händer
när du med lätta smekningar
vidrör min hud

Din blick och din andning
får mig att skälva
av vällust
när vi närmar oss varandra
till syrsornas ljud

Så varligt du för mig
till främmande platser
vi färdas på vågen
och sedan älskar vi hett

Du viskar mitt namn
och våra lyckliga tårar
de vaggar oss stilla
när vi smälter samman
till ett




Fri vers av Junitvillingen
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 08:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow sån hetta....
2009-07-16

  Yrre VIP
Ljuvlig!
2009-04-11

  Tina Q
Nära, kära....
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen