Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På klipporna vid forsen, där vattnet stänker som mest, sitter jag ofta med skrivblock och penna...och då är jag verkligen i paradiset:-)


LÅNGT HÄRIFRÅN

Drömmer mig härifrån
till skön natur
och vågors dån
där klippor möter älvens brus
och silverdroppar blänker

Vid klippors häll
som slipats ner
av tusenårigt vatten
där finns min frihet
all min ro
när forsens pärlor stänker

Vill känna vindars sus
i kvällningen
förföras av naturen
bli ett med forsens vilda dån
o, vindar
ta mig härifrån




Fri vers av Junitvillingen
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 09:04



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Känslosam och målande... Får upp riktigt klara visuella bilder av denna text! Bra val till boken!
2009-04-28

  Tina Q
"Vill känna vindars sus
i kvällningen
förföras av naturen
bli ett med forsens vilda dån
o, vindar
ta mig härifrån"

ahhhh..... skön läsning
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen