Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtsamt nära.....

 

håller ditt ansikte i mina händer

håller ditt leende i mina ögon

håller ditt skratt i mitt hjärta

håller ditt ansikte så nära

smärtsamt nära.....

 

papessa 090310




Fri vers av papessa
Läst 601 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-03-10 10:13



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbara rader. =)
2010-04-23

  aol
så gripande nära sån värme din skrift förmedlar kram aol.
2009-10-03

    sunnanvind
Närhetsnära...mycket vackert fångat !
2009-04-30

  Bodil Sandberg VIP
Starka innerliga vackra rader..ser en bild framför mig..ett par händer som räcks ut..försöker nå..kanske den svunna tid..där kärleken var
2009-03-12

    Maria Malm
Väl funna ord om närhet..
2009-03-11

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan