Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig lycklig



Ge mig spänningen tillbaka,

ge mig ovissheten,

men skippa osäkerheten..

Ge mig längtan,

men skippa begäret.

Ge mig natten,

men skippa mörkret.

Ge mig kyssarna,

men skippa konsekvenserna.

Kyss mig lycklig,

idag,

imorgon,

förevigt..




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 10:24



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Ja, kyssar kan verkligen skänka lycka..

Fint skrivet.

"Ge mig en kyss att bygga en dröm på.."
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP