Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dålig på att hantera stress.

Här ligger hela min identitet och skrattar åt mig,

medan jag torkar saltvatten från ansiktet.

"Där fick du", säger den,

"men det allra bästa är att du kommer göra om det".

Den skrattar högt.

"Om och om och om igen"

Jag snörvlar till och sätter på mig den.

"Du ska kuvas, din jävel"




Fri vers av Sundström
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 19:58



Bookmark and Share


  tatjana
ah gud vad bra!
jag kan verkligen känna igen mig
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström