Foto: allu O

Min älskade skulle ha fyllt år idag

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: allu O

Min älskade skulle ha fyllt år idag




Svarade himlen

 

morgonturen vid havet

utan din hand

att hålla i

utan dina ögon som ler

 

du skulle ha

gått här nu

med mig

det har jag ju gjort

svarade himlen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-10 21:14



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kramar till Dig Ulla
För underbar text
i minnenas
bitterljuvhet
så vackert
förmedlat!
2009-03-11

  Eva Langrath VIP
Så innerligt vackert och bilden skänker extra känsla till texten.

Eva
2009-03-11

  Bibbi VIP
Helt underbar poesi.
"det har jag ju gjort

svarade himlen"
2009-03-10

  Hildegun Relefors
Detta kändes, vackert skrivet!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP