Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför brasan med dig






Du sträckte ut

dina båda händer

mot mig


Evigheten fanns där


Korta stunder

som vår kärlek

och

utanför oss

var tiden


Jag vandrade där på nytt

under en klar himmel

medan

fåglarna sjöng tyst

om oss


De sjöng

om ditt hjärtats brunn

var kärleken skrek


Jag törstar, jag törstar

efter

dina okyssta läppar




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 754 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2009-03-10 21:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är i en kyss som man kan känna av den andres innerlighet. I läpparnas möte kan det också avgöras hur pass passionerad den andre är. Eller är det bara en ömhetskyss, som har en helt annan karaktär. I hängivelse kan man således se ifall mn blivit kysst av en sådan människa. Samt ifall läpparna hängav sig. Också förstås
2009-03-18

  Carola Zettergren
Mycket vackert och innerligt !!!
2009-03-13

  Suzy med punkterna
Underbart vackert men också med ett stort vemod
2009-03-13

  Eaglemountains VIP
Underbart längtansfullt formulerat
2009-03-11

  anits VIP
En underbar dikt om längtan
2009-03-10

  Bibbi VIP
Underbar bild av längtan.
2009-03-10

  issac.a.m
härliga rader som talar längtans språk ...
2009-03-10

  Gisela Nordell
fint om ögonblicket
av kärlek..
2009-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Längtan och
hopp, en önskan
som hoppas kommer
i topp ja snart i knopp!
********************
2009-03-10

  Roula O
fint skrivet om längtan...vackert!
2009-03-10

  Hildegun Relefors
Härliga minnen och längtan!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic