Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hägrar symboliserar min älskade
Det har dykt upp i alla möjliga sammanhang



Hägerhägring

 

idag

på hans födelsedag

får jag nog se en häger

tänkte jag

och just när jag passerade

viken och

körde över bron

flög något stort

rakt över mig

ååååååååå

där är du ju

min älskade häger

sa jag till

havstruten




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-10 21:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
"S"
Ja, vad kan inte
önsketänkandet
dra iväg med... ?
2009-03-11

  Eva Langrath VIP
Så fint du beskriver den hälsning du säkert fick

Eva
2009-03-11

  Bibbi VIP
Jag önskade och hoppades redan igår när Du nämnde om födelsedagen att Du skulle få se en häger...
Det blev då en "hägerhägring" åtminstone.
Mina önskningar nådde inte ända fram tydligen.
2009-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag tror Dig
den kallade på Dig
så fint med en
hälsning till Dig
Här kommer en från mig:
Ha det så bra Du kan!
*********************
2009-03-10

  Hildegun Relefors
Fint, kanske inte bara en häger, en hälsning någostans ifrån.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP