Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fastnade igår...


Cirkulation

Man går mest runt i cirklar

Väntar på något oväntat

något som kanske ska röra till det

som kanske kommer beröra

Vad befinner sig runt hörnet?

 


...runt runt...

 


Försvinna i sömn

vakna i ovisshet


...runt runt...

 

och en ny dag har precis gått förbi

för att börja åldras

i ingenmansland

 




Fri vers av Bissen
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 23:22



Bookmark and Share


  CharlieShane
Åååååh Biss vad jag har saknat dina texter!!!
Och denna kom som en sinnesorgasm i brevlådan!
Om detta blir resultatet av lite uppehåll så pausa gärna fler gånger för denna är Amazing!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen