Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att omsluta ett hjärta med närvaro


Flicka med hjärtat i sin hand


Jag tänker inte alls

på nästa gång
utan på
varje gång

alla gånger

Du tar min lust ifrån mig

har inte lust

för andra
utan det
är bara på

Dig som jag tänker på




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 02:27



Bookmark and Share


    eva m h
"Du har tagit mitt hjärta,
du min syster,min brud,
du har tagit mitt hjärta med en enda blick,
med en enda länk av kedjan kring din hals"

Höga Visan 4:9
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris