Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tur nu...

Jag ritade dit 2 symboler över solar plexus
innan jag satte mej i bilen
Jag mässade för mej själv om
hur vårt möte skulle bli
denna gången

Vadan detta lugn?

Lite försenad
Slänger i 10 kronor i P-automaten
sen in på fiket

Där du redan väntar med en kopp varmt rykande te

Jag har lock för öronen
och det brusar i kroppen
Men jag ler varmt och brett mot dej
när jag slår mej ner framför dej

Vadan detta lugn?

Du frågar
jag svarar
Jag ler
Du ler

Vi närmar oss

Saken

Jag hämtar en kopp kaffe till
tittar lite på avstånd på dej

Snart

Ett djupt andetag
och du förklarar
upprepar det jag hört innan
Din blick flackar nervöst

Jag tittar mjukt på dej
jag ler
nickar

Dina läppar skakar

Varför?

och

Vadan detta lugn?

Paus

Min tur

Jag glider ur och ställer mej bredvid
Hör mej själv prata
ser mej själv rinna över
Skyler först mitt ansikte
ångrar mej
visar min sårbarhet

Hör min röst
ser ditt tvivel
upprepar mej
ser ljuset

Dina ögon svämmar över
du skakar

Jag

Är Kärlek och...

lugn

Mina armar om din hals
tröstar
din glädje
visar
min gråt

efteråt
in och ut
i olika verkligheter
chock
tvivel
stolthet

Jag besegrade egot
såg dej
oss
mej
och

Vårt barn

Det är din tur nu





Jag släpper taget...





Så, vadan detta lugn?




Övriga genrer av Howlit
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 05:22



Bookmark and Share


  Tina Q
släppa taget - ibland är det det yttersta uttrycket för kärlek

vackert!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit