Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagan utan lyckligt slut


Till männskligheten


Veckorna, dagen, timmarna,
minuterna och sekunderna
blev till ett ark av evigheten

där vi fick rita våra egna former

I livets stora bok,
mellan de stora tänkarna
deras filosofier och teorier
vetenskapsmännens resultat
av sina upptäckter

där

på ett blad mellan dem alla
så ritade vi konturerna
av våra kroppar
och gav liv


till männskligheten




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 539 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-11 05:43



Bookmark and Share


  Aenima
den här säger mig så mycket
insiktsfullt skrivet, så som så lite är.
men det är ju så.
det är mellan raderna sanningen finns.
inte i det stora "viktiga"

det är allt det som inte erkänns öppet som avslöjar allting.
2009-03-17

    eva m h
Tycker om!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris