Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mellan människor


Tittar på avståndet i dej


Frågar mig själv


Hade jag en lång natt

igen
eller


är det bara dagen


som inte är slut ännu?




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 595 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-13 19:18



Bookmark and Share


    Erika H
Många minuter, timmar, mil mellan klarhet och ljus.
I det mörknande ljusnande avstånd.
Och en tomhet utan ljud.

Så skönt att bara vila och låta orden sjunka in. Tolka som man själv känner. Lätt att göra i dina texter.
2009-03-13

  Regn & Grus
Gripande, lite sorgsna ord som väcker många känslor..
Vackert skrivet!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris