Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

 

i evighet

finns inte

 

bara

evigheten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-11 07:52



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Finurligt
Tål att tänka på
Eviga frågeställningar
2009-03-11

  Eaglemountains VIP
Menar Du att i evighet låter tidsbegränsat emedan evigheten är det rätta ordet ....
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP