Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grumligt hav/haiku

 

skumstänk sikten skymd
vågskum på ögats glashav
varthän bär det av?




Bunden vers (Haiku) av Måna N. Berger
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-11 12:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Navigare necesse est"
2009-03-16

  Carola Zettergren
Mycket snyggt detta, öppen för flera tolkningar, vacker och dramatisk tycker jag!
2009-03-12

    Madeleine Ågren (Maduska)
Tårar?
skumstänk - vågskum - ögats glashav
Vackra ord!
2009-03-11

  Eva Langrath VIP
Skicklig metafor som kan tokas i både inre och yttre mening.

Eva
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket mycket fint beskrivande komposition på få rader.
2009-03-11

  Tina Q
Det var den vackraste skildring av dålig syn som jag någonsin i mitt liv läst/hört! Bokmärker!
2009-03-11

    Tea Alex
vågskum på ögats glashav


Jättefint!!! Applåd!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger