Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min skrivarvän Ammi som jag har saknat så oerhört den sista tiden
Hon liksom jag är kattälskare
Här kommer Muffins

Foto: allu O




Hon är tillbaks

 

varje dag

har jag undrat

tänkt och lagt pannan

i djupa veck

 

mer och mer oro

för var dag

är det datastrul

eller något värre

 

fjärilarna i magen

vill lägga sig till ro

men gnager ständigt

tills NU - helt NYSS

 

hon är tillbaks

och det var länge sedan

jag blev så

hjärtinnerligt glad




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-11 14:34



Bookmark and Share


  * Ammi *
Åh vännen, tack för de raderna! du e så go .. Ja jag älskar katter, och din Muffins ser ut som min Morris haha .. det har varit livat här i samband med flytt, kanske vi får kattungar nu (fniss) 10 dagar för att få inernet inkopplat är så himla uselt tycker jag, men det är ju ínte deras fel att jag flyttar sa dom .. (grr..)
tack käraste vännen för att du bryr dig!!
bamsekram!!
2009-03-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag också
kära nån
jag trodde
hon slutat.
Så kul nu
känns som
jul igen!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP