Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten avser inte sorg, utan när man blir ledsen


Ledsen flicka

 

när blir du ledsen då
frågade han flickan

när någon inte vill vara med mig
och jag inte förstår varför

ingen annan gång frågade mannen

jo när mamma inget säger för då
tror jag hon är arg

blir du inte ledsen när din lillebror
gör sönder dina saker då

nej aldrig för han förstår ju inte det
han gör det inte för att vara stygg

så det är bara när andra är stygga
som du blir ledsen

ja då blir jag jätteledsen och går undan
men ibland går de bara sin väg ifrån mig
och då blir jag ledsen för att jag inte förstår

nu förstår jag hur du menar sa mannen
du är allt en liten tänkare du

kanske det men det är aldrig någon som
har frågat mig något förut




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 14:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En så vacker liten konversation om vikten av att lyssna coh höra vad som sägs.

Eva
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP