Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Ont i fantasin

 

människor utan

känslofantasi gör mig

alldeles vettskrämd




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-11 15:14



Bookmark and Share


  Hans Christian
Bravo, precis så är det !
2009-03-11

  Njord
Det är väl det som kallas empati.
Fint senryuat
2009-03-11

  Eva Langrath VIP
Mig med

Eva
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP