Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskapism eller tisdag på Rabarber

I dekadenta poeters skrävliga sällskap
fann jag mig en tisdag
när jag helst av allt ville vara med dig

strandad på en sandad sandstrand
jag ville vara strandad på en sandad sandstrand
där kunde vi vandra med varandra och inga andra
låta våra unga tungor sjunga en duett
plural är oftast bättre än ett
en pizza räcker
men två gör dig mera mätt
täcket täcker det mesta
tårna sticker ut
dags att få sig ett skjut
sjukt länge sen nu
om jag ringer
svarar du och vill titta på film
med mig
underst




Fri vers av Alva Blästa
Läst 601 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 17:40



Bookmark and Share


  Johannes
Låter som det rabarber jag känner.
2009-03-19

  Karin E
Härlig! Roligt språk med bra uttryck :)
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Blästa
Alva Blästa