Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som barn undrade jag många gånger om jag fanns




Det som inte skulle finnas

 

jag skämdes så

när jag gick till skolan

och ingen pappa hade mer

varje gång ordet pappa hördes

hoppade mitt inre högt och jag blev varm

ingen fick veta

det fanns ju ändå

inga ord på detta

 

något snördes åt

trycktes ner i halsen

 

hur kan en

så stor katastrof hända

utan att världen märker det

 

jag kanske inte fanns

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 19:27



Bookmark and Share


  glittertindra
en saknad ha borta en av sina föräldrar...
2009-03-12

    ej medlem längre
Mycket fint, ett språk som verkligen griper tag och gör levande.
2009-03-11

  Sladjana Zubcevic
Vackert och mycket stark.
2009-03-11

  Eva Langrath VIP
så ömsint du beskriver det lilla barnets känsla inför detta svåra ofattbara att en människa inte mera finns.

Eva
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP