Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

If everybody just calm the fuck down!

Om alla Idioter bara håller käften och drar långt åt helvete
så fixar jag det här!




Övriga genrer av Halili
Läst 313 gånger
Publicerad 2009-03-15 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili