Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ana Halili!

Jag fattar ingenting.
Av det här.
Men det ska nog gå bra tillslut.




Fri vers av Halili
Läst 351 gånger
Publicerad 2009-03-15 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili