Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Vi och naturen

 

å så vacker

den är

 

murgrönan 

står fin och grön

hela vintern

när allt annat är brunt

 

så vacker och så

förrädisk

när den vrider sig runt

trädstammarna

och långsamt

kväver träden

den fått bo hos




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 22:12



Bookmark and Share


    Melona
ja,

murgrönan är en tapper och
grönskön vän!
2009-03-11

    CHS
..likt kärleken kan kväva den som den håller kär. applåd!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP