Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronstället



Ta mig till vårt smultronställe
låt mig följa dina steg
gå försiktigt efter stigen
så jag orkar hänga med

Kanske når vi dit tillsammans
innan kvällssolen går ner
men min kära om jag dröjer
ska du inte sörja mer

Men jag försöker hålla takten
fastän stegen tunga är
för därinne i mitt hjärta
våran kärlek djupt jag bär

Du har gett mig många tårar
mycket oro gång på gång
men vi har även kunnat skratta
och vi har älskat natten lång

Om vi kommer fram tillsammans
ska jag sjunga våran sång
den får värma våra själar
som den gjort så mången gång

Det finns ännu många frågor
ingen av dem har nåt svar
inte vet vi heller ännu
om smultronstället ens finns kvar…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 22:27



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Snyggt. Gillar vers 1, 2, 3 och 6. fantastiska! *handklappar*
2009-04-28

  Tina Q
Vemodigt om kärlek - och vilket underbart avslut:

"inte vet vi heller ännu
om smultronstället ens finns kvar…"
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen