Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Solen går ner

 

i andlös stumhet

såg vi ut över havet

tills solskivan

föll ner i väster

 

stunder då

våra hjärtan

värmdes av

gemensamt hjärtslag

 

i stum förundran

står jag ensam och ser

solnedgången

värma din gravplats

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 22:34



Bookmark and Share


  Sara Boström
En sån närvaro och stilla sorg i den här texten.
2009-03-12

  Gunnar Norrman
Med vackra minnen i sitt hjärta, är man aldrig ensam. Varm kram i vinterkylan!
2009-03-12

  glittertindra
här läser jag in att betraktaren aldrig någonsin står ensam och betraktar utan att den som värmde hjärtat finns med i minne och sinne...
2009-03-12

  Yvonne
De vackra solnedgångarna kan också mana fram bitterljuva minnen, ändå är de alltid vackra att se. Ett helt underbart, betagande foto.
Varm applåd.
2009-03-11

  Fånga dagen
Vackert och så smärtsamt denna saknad och sorg
vacker bild
mvh ak
2009-03-11

  Njord
Underbart fin text. Du saknar honom alltid och överallt.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP