Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt är kärleken...

Med kärleksfull blick

klär hon honom med tårar -

släpper honom fri




Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 22:34



Bookmark and Share


  Tina Q
DET är kärlek - verkligen!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen