Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling

 

utveckling kanske

ibland kan vara modet

stanna i nuet




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 23:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Stor visdom.
2009-03-15

  * Ammi *
sant.. när man inser att fly är inte lösningen!
applåder vännen för dina kloka ord
2009-03-12

  Sara Boström
kärnfull sanning
2009-03-12

  Eva Langrath VIP
Klokord.

Eva
2009-03-12

  Marreb
Sant. Men man tror oftast inte att det är det. Det är en konst att vara stilla och nöjd här och nu. Förresten, du kanske ska kika på stavningen på din rubrik.
2009-03-12

  Eaglemountains VIP
Tänkvärt, att stanna till en stund i nuet , innan man går vidare ....
2009-03-12

  glittertindra
våga bara vara...
2009-03-12

  Yvonne
Tänkvärda ord. Dessa tar jag till mig.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP