Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort fråga om meningen med alltihop


närheten

dödligt frånvarande

vänder sig om

undrar




var det inte mer än så








Övriga genrer av halmstrå
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 23:05



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Viktig fråga. Jag tror att det är mer än så.
2009-03-12

  korpfjäder
skär i själen det här
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå