Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnes



bortom nygrävda gravar
vissnade blommor



finns där i lunden



en känsla av hopp




Fri vers av Andasin
Läst 589 gånger
Publicerad 2009-03-12 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin