Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 mars 2009


Nu är det brottningsmatch
mellan VINTER och VÅR




(Och jag vet vem som vinner)




Övriga genrer av Therés
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-12 17:56



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
och jag med..och jag har fölsedag idag..så jag vet bäst..hii
2009-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
En härlig förvissning.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!