Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystik

Gåtan
vandrar sin egen väg
om du inte fångar den
i sitt eget när




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 716 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-12 19:49



Bookmark and Share


  Connie
Ww, gillar den här!
2014-12-16

  Linda CH VIP
Vackra ord om livets magi!
2012-07-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt infångat
2011-05-01

  Annie b'larsson VIP
Gåtan...(gåtorna) ja...finns för oss människor att lösa, om vi vill och kan.
Jag älskar egentligen livet med alla sina gåtor och mysterier; men allt för ofta rasar man ner i stress och press...vilket gör att vi förlorar vår förmåga att se det lilla; det viktiga och tillåta oss att njuta av livet. Jag kan bli rasande på hur samhället torterar halvt ihjäl människan med all press vi har på oss att försöka duga...när vi kunde ha det så bra.

(ursäkta att jag bredde ut mig så)

En liten, och fin text av dig!
2011-03-24

  Nils Teodor VIP
Det kan vara befriande att
låta ett mysterium vara
ett mysterium
och leva i detta mystiska
2010-06-17

  Quasimodo
Vara i det som är här och nu, viktigt och fint här !!!
2009-12-27

  Feminaz
ordvitaminkur:)
2009-03-27

  Bjarne Nordbö
Magic. I mig fångar dessa ord ett ögonblick.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington