Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ståplats

Gå förbi mig

gå runt

 

jag är tom

Mitt hjärta blöder

 

Vad letar jag efter?

Sanningen?

 

Hur långt kan man gå

i ärligheten mot sig själv

Hur mycket vågar man erkänna

utan att riskera att brista

risken att fastna

 

undvika att 

stanna 

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen