Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Status Quo


Gud vad jag bävat
inför min första dag
i mitt nya liv

Men det var inte så farligt
allt var som vanligt




Fri vers av Al Lanzon
Läst 464 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-12 19:54



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fint o klokt skrivet! Tycker den här säger allt om att inte oroa sig i onödan!
Stoppar ner den i bokmärkeslådan för att ta fram igen o läsa*
2009-03-19

  Carola Zettergren
Suveränt!!!!:)
2009-03-14

  Svartsilver
fin
2009-03-14

  Miss Mod
Applåderar stort, härlig text.
2009-03-13

  Sladjana Zubcevic VIP
Lycka till i ditt nya liv!
2009-03-13

  Blåbäret
oj...var kom alla förväntnigar eller all oro ifrån...pyser ur en likt en ballong som knuten lossnat på...läget är under kontroll, och det är bara början
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon