Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: allu O




Våren kom av sig

 

igår sken solen

en gul krokus stack upp

sin näsa ovan jord

fåglarna snubblade

över sina drillar

 

imorse var

marken frusen

men solen sken

förhoppningsfullt

ända fram till lunch

 

snöyra i flera timmar

grå himmel

blötsnö

har lagt sig över

lilla krokus




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-12 21:08



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
April, Aprilväder ......
2009-03-13

    FinnRaggarn
Stackars lilla krokus
2009-03-12

  Yvonne
Och här det snö och vinter än.
2009-03-12

  Eva Langrath VIP
Sånt är livet, här har solen skinit och fåglaran kvittrat kanske att 2 mershögarna smälte en centimeter.

EVa
2009-03-12

  Mr Lindemann VIP
Häri Norrköpingså har det inre universumet i mig öppnat sig och släpper in lite sol
2009-03-12

    sunnanvind
Näääää...vad söt!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP